En dags tur i Vrads

Kender du det at en rask lille gåtur, kan få tanker og ord til at flyde nemmere?
Refleksioner kan falde mere naturligt, når vi er i bevægelse i naturen.
Vi kan alle trænge til en åndepause til at få set på, hvordan vi værdilægger ting vi oplever.
F.eks.
Vil et meget dækkende snelag betyde at vi ikke kan se den flotte natur Indtager jeg en anden forholdermåde, så kan jeg opleve landskabet og de ting som titter op over sneen, i mere tydelige former. Pludseligt oplever jeg at jeg kan se mere. Hvad gjorde så forskellen på tanken om ikke at kunne se så meget til at kunne se mere. Var det bare et skift i forholdermåden som gjorde det?

Kender du det, at være usikker på hvilken vej du skal?
Det kan være at vi spørger en lokal kendt, som forklare os vejen. Nye stier kan åbne sig og vi træder ind på nye veje. På samme måder træder vi nye veje når vi tør at gå dem i vores liv. Måske hjælper det, engang imellem, at spørge om vej, helt ned i kernen af din udfordring. Eller finde frem til et nabosted til din udfordring og spørge  ind til hvordan stierne er omkring den.

Biokemisk: Der skabes bredere eller smallere forbindelser i hjernens neurale baner, hvilket kan være med til at understøtte dine nye tankebaner (stier). Fedtsyre indvirker på myeliniseringen. Hver hjernecelle kan let danne forbindelse med 10.000 andre celler, der igen har forbindelser. Disse forbindelser, der altså gør dig klogere, vokser og forgrener sig hver gang, du stimulerer og udfordrer din hjerne, og når du rent psykisk giver din hjerne motion. Læs om hvordan jeg arbejder med test af din fedtsyre.

Det er mulighed for overnatning i en Shelter på Vrads sande.
Hør mere om gåture med samtaler


Højest eller  jordforbindelse…

Dækket til eller tydelig?

Se på eller eller træde på nye stier!

Seneste artikler