igang med psykoterapeut uddannelse

igang med psykoterapeut uddannelse

En psykoterapeut uddannelse er en god platform til selvudvikling eller en oplagt mulighed, hvis du har en rygsæk med for mange ubekendte elementer, som du ønsker at pakke ud og frigøre dig fra.

At være fri i livet til at kunne stå med sine følelser og værdier kan betyde et personligt vækstpotentiale. Nu er der ikke noget, du kan møde på din vej uden at du kan hilse det velkomment. 

Mange oplever at komme igennem en uddannelse og først ved afslutningen eller måske mange år senere at finde kernen i det, man gerne ville have haft i proces. Det er ærgerligt ikke at udnytte det potentiale noget før. Uddannelsen er også lidt af en investering, så vil du have hjælp til klæde dig på til den?

Tπ tilbyder et forløb over 3 gange hvor du kan gøre dig klar til en psykoterapeut uddannelse.

Her er nogle typiske spørgsmål blot lige for at varme dig op!

1. Hvilke tre værdier påskønner du mest ved dig selv?
2. Hvilke dele af dig, har du gemt så godt, at du ikke kan finde dem igen?
3. Hvornår er du et gidsel af en følelse og hvad fremkalder det?

Når du f.eks. besvarer spørgsmålet om dine værdier, kommer du nemt til at tage fusen på dig selv. Værdierne kan blive sådan som du ønsker at se dig selv, måske fordi du tror andre vil elske dig mere, hvis du har de samme værdier, som de finder rigtige. Men din værdi er noget, som du allerede ER. En værdi er noget som allerede ER dig og del af dit livs erfaringer.

Du vil opleve hvordan at et narrativ om dig selv skaber et glansbillede som aldrig har gjort dig lykkelig. En historie som stadig hænger fast, selvom du er nået til et nyt sted i dit liv.

Så hvad kan et forarbejde til psykoterapeut uddannelsen betyde for dig?

Hvis vi tænker at dit indkøbscenter er dig. Så vil det være sådan, at jo flere gange du besøger det, des nemmere er det at finde frem til varen. Det er hvad der sker i løbet af en uddannelse. Men du ved også hvor meget nemmere det er, hvis du har tænkt grundigt over indkøbssedlen. Du slipper for at skulle køre 2 gange og måske kan du endda få noteret det i en rækkefølge som giver mening for dig.

Bliv klar inden uddannelse for at få bedre udbytte. Programmet kan også anvendes til personlig udvikling eller EFTER en afsluttet uddannelse.

Kontakt mig for et program

Seneste artikler