Naturen som hjælper

Fordybelse og afspænding i naturen, brug den som din hjælper.

Hjælpemidler

  • tæppe
  • flaske vand
  • god tid

Tur til skov og bæk.

Jeg holder meget af, at være ved vand. Det betyder, at jeg ofte vælger at slå mig ned, i nærheden af en bæk eller å. De lyde som du kan få fra blade, siv eller vandløb kan skabe en meget afspændende atmosfære.  Så justerede jeg ind efter lyden… og fandt det sted lige mellem to små fald, så at lyden var i stereo. Jeg lagde mig parallelt med strømmen, med hovedet så jeg fik et godt udsyn.

Brug de første 5 til 10 min. eller hvor meget du har brug for, til at afspænde. Så kan du begynde at forvente små tegn eller du vælge at ønske, at se nogle sider af dig.  Det kan også være at du begynder at filosofere lidt.

Eksempel:
Så var der strømmen med alle de ting som kom forbi. Jeg tænkte på at lade ting flyde uden at dømme dem. Tanker kom til mig, om vi har kontrol over vores skæbne.  Så var der sten under vand uden mos samt over vand med mos… mine relationer. Hvad sker der når man er over eller under.  Jeg kikkede på skov brinken og siderne hvor der stak rødder ud og fik oplevelsen hvordan det hele var forbundet.  Jeg begyndte at tænke på min famile…. osv.
Så er du igang.

Seneste artikler