TERA П forløb?

Vil du vide mere?

Kunne du tænke dig at samarbejde? Jeg er åben for en snak om evt. at arrangere forløb hvor vi er flere som går sammen om at designe skønne oplevelser.

Kontakt mig
De første 10 decimaler af pi (π) er 3.1415926535

TERA П ?

Terapi er relationsarbejde. Nye relationer dannes og eksisterende vedligeholdes hele livet igennem. Relationsarbejde foregår mens vi bliver ældre og samtidligt med at du vokser. Ofte kan et fælleskab betyde at der kommer mere opmærksomhed på en handling. Det kræver indsats og vilje, at forandre. Vælger du en decimal ad gangen, så kan hele den formel som er dig, pakke sig ud.

Generelt er det hensigtsmæssigt  at sætte farten ned for at frigøre mere kapacitet til fokusering. Det kan være at skære ned på mobil-tid, fjernsyns-tid og op for elementer hvor du kan sanse. Jeg vil gerne invitere dig til at blive fokus personen i dit eget liv. Med 2 timer hver 14 dag har du et godt afsæt.

Jeg arbejder primært i naturen og samtaler over tlf.
Læs mere om natur terapi forløbet.

Du kan også vælge at deltage på mit adventure terapi online forløb
Her vil du hver 14 dag, modtage en praksis øvelse til fordybelse, afstressning, grounding.

KAJAK-SNAK

Bor du i nærheden af Alken så tilbyder jeg private sessions på Mossø. Det foregår sådan at vi aftaler nogle (disponible dage) og er vejret til det, så sender jeg SMS at bådene vil ligge klar. Turen vare for det meste ca. 2 timer og er fra starten af dagen. Jeg har også en heldagstur, hvor vi kan nå meget længere omkring, kontakt for mere info.

VANDRETURE

Jeg afholder gåture ved Sukkertoppen, Skanderborg skoven og ved Moesgaard skovene og strand i Århus.
Længere væk er heldags tude som f.eks. til vrads.

BODYMONITOR

Du kan låne et armbånd (body monitor),  der måler hvor dyb søvn du har, dit parasympatiske nervesystem HHRV-analyse, Puls, EKG, Blodtryk og mange andre værdier. Vi bruger det sammen med en behandling hvis vi begge mener det ville give mening.

 

KOSTTILSKUD
Du tilbydes et . 6 mdr. forløb med harmonisering via kosttilskud . Jeg tilbyder parallelt forløb med blodtests og kosttilskud. Det er en kur på 6 mdr. Hvis du mener det ville give mening for dig, så lad os få en snak om indholdet. Men tænk på hvor mange som har fået positivt ud af  U-Turn og spis dig rask. Herunder er link til FB gruppen VITAMIN INFO  – du er velkommen.

FYSISK TRÆNING (2019)

Jeg tilbyder forløb på Skanderborg Fit&Sund. Vi starter med en samtale og måske tager vi elementer fra samtalen med på cykeltur i syd america, Italien mv. Hjernens neurale baner arbejder på en anden måde i kombination med motion. Det er et forsøg, hvor du kan medvirke hvis det kunne give mening for dig.


PÅ AROS (2019)

På AROS kan du måske finde billeder som du tiltrækkes eller frastødes af. Du oplever det som er omkring dig og kan få fornyet bevidsthed på det. Vision Board øvelser med kunstobjektet. Handler det om forløb i offentligt rum, da aftaler jeg altid nogle spilleregler med dig. F.eks. at du er på en kunst tur.

– (Pro bono info)