Svømme med Ulve

Så fik jeg svømmet min første ulv fra Fyn til Sjælland. Det var en fantastisk fornemmelse at mærke hvordan jeg kunne kunne kalde ulven til mig, ude på det dybe hav. Den blev sluppet løs fra breden og den hørte hurtigt min stemme og så fulgte den.

Ulven som totemdyr fortæller om at du er på et tidspunkt i dit liv hvor du er i stand til at gå med dig selv. Du bruger din egen livshistorie og kan gå med dig selv først.

Jeg havde i tankerne, at det var spændende om jeg kunne svømme flere ulve til Sjælland, men i første omgang ville jeg prøve med én. Der er ca 16 km over storebælt og jeg har trænet til turen. Jeg var spændt på om jeg kunne få den med hele vejen.

Men det lykkedes!!!

Den blev sluppet fri på sjælland og jeg håber snart jeg kan svømme over med nogle flere på én gang. Jeg tænker der skal flere ulve til Sjælland.

Ovenstående var en drøm jeg havde…

Seneste artikler