Udesidning

Udesidning

* En nordisk kultur * En indiansk kultur * En Mandomsprøve.
Eller helt naturlig process at trække sig og blive eftertænksom.

Give sig selv en pause ved tunge stemninger, udfordringer, konflikter hvor f.eks. en part trækker sig for at tænke over tingene.

Udesidning kan også benyttes som et overgangsritual hvor du møder symboler som måske vil forandre dit liv.

Den vestlige kultur efterlader ikke meget pause til refleksion. Eller også er det os selv som ikke gør det. Vi hænger på teknologien og trædemøllen.

Kreativiteten og skaberkraften udspringer af pausen .

Prøv at tænk over  hvordan du kan skabe dig dit eget rum i dit liv. Hvor kan du ånde frit? Hvordan kan du udleve det som du er her for?

Måske ender du ofte I en kommunikationsudfordring efter et langt perspektiverings loop? Har du oplevet hvad der sker når du slipper EGOét?

Hvordan så komplekse ting kan smuldre og mange problemer opløser sig til luft og bagefter kan det næsten være en udfordring at genkalde sig hvad det komplekse bestod af.

Udesidning er muligheden for at møde andre som er på den samme færd. At møde mennesker, natten, stjernerne, månen, lydende, mørket, fantasien, tankerne, dig selv.

Hvornår giver du slip på det som er derude. Er det når din indre film tager over?
Din indre natur bliver tydelig og i et møde med den ydre natur kan du pludseligt komme i resonance med din indre. Måske vil du opleve hvordan symboler kan skabe mening og sammenhængskraft i dit liv eller måske blev det til et minde som du aldrig vil glemme.

Er udesidning noget for dig så kontakt mig for programmet

5 juni: afholdt (billedet på siden er fra den aften)

5 juli 2020
https://facebook.com/events/s/udensidning-fuldmanen-5-juli/238699994027640/?ti=icl

1 august 2020
https://facebook.com/events/s/udensidning-fuldmanen-5-juli/238699994027640/?ti=icl

Seneste artikler